Kontakt mig på min mail: Cimmiedoktor@live.dk


Efterskole
Endelig begynder jeg at blogge igen efter en lang pause. Jeg synes jeg savner det og nu begynder jeg at have noget at blogge om.
Jeg er startet på efterskole i Ulstrup, tæt på Randers. Jeg er vildt glad for at gå her og der er nogle vildt søde mennesker! Jeg bor på værelse med 3 andre piger, Juline, Maria og Camilla, de er alle super dejlige og jeg elsker at bo med dem. Efterskolen hedder Gudenådalens Efterskole og jeg kan virkelig anbefale det hvis nogle af jer sidder og tænker på at skulle på efterskole. Jeg savner meget min venner derhjemme, men så længe jeg har dem på efterskolen, og er hjemme nogle weekender, så går det nok. Som valgfag har jeg rytme, drama og spring, nogle gode valgfag som jeg er glad for at jeg fik. Vi bruger meget af vores tid ovre i springsalen hvor der er mange der er helt vildt dygtige og det er fedt at se på!
Grunden til at jeg begynder igen er nok mest at jeg savner det rigtig meget og kan godt lide at vise folk min hverdag og hvad jeg går og laver her på efterskolen, og så synes jeg at jeg har fået noget at blogge om. Jeg har fået et arbejde i en butik som hedder Parfume PD, som nærmest er en matas, bare mindre og 5% billigere, det er et arbejde som jeg er rigtig glad for og jeg har den sødeste chef! Jeg får rimelig tit gratis ting derinde, så som parfume-testere eller makeup som jeg nok også kommer til at skrive lidt om. Jeg håber i vil begynde at kigge med igen!


1 kommentar:

Tanker.